چگونه برنامه های تلفن همراه رایگان درآمد کسب می کنند؟

ساخت وبلاگ

آیا شما ایده ای برای یک برنامه تلفن همراه رایگان دارید اما شک دارید که آیا ارزش سرمایه گذاری دارد؟چگونه برنامه های رایگان درآمد کسب می کنند؟

شک و تردید شما کاملاً واضح است: توسعه یک برنامه موبایل درجه یک به زمان زیادی نیاز دارد (به طور معمول ، چند ماه) و مهمتر از همه پول. قبل از شروع روند توسعه ، باید به وضوح درک کنید که چگونه سرمایه گذاری های خود را جبران می کنید و چگونه می توانید با برنامه ها درآمد کسب کنید.

ما تصمیم گرفته ایم تا به شما کمک کنیم ایده خود را از زمین خارج کنید و نشان دهیم که دقیقاً چگونه می توانید در برنامه های رایگان درآمد کسب کنید.

برنامه های رایگان در حال ناخالص بزرگ

طبق گفته Sensotower ، App Store و Google Play در سال 2021 133 میلیارد دلار برای برنامه ها و بازی های تلفن همراه هزینه کرده اند که در مقایسه با سال 2020 20 ٪ افزایش دارد. این یک بازار عظیم است که نمی خواهید از آن استفاده کنید

اگر فکر می کنید این برنامه های پرداخت شده است که سهم شیر از این درآمد عظیم را به ارمغان می آورد ، اشتباه می کنید. در واقع ، اگر لیست برنامه های برتر موبایل (از جمله بازی ها) را در فروشگاه Google Play و فروشگاه App App بررسی کنید ، متوجه خواهید شد که همه آنها رایگان هستند.

اکثریت قریب به اتفاق کاربران در تمام قاره ها برنامه های تلفن همراه رایگان را ترجیح می دهند. در حقیقت ، تعداد بارگیری برنامه رایگان Oerwhelmong است. از ژانویه سال 2022 ، آمار کلیه برنامه های موجود در فروشگاه App Apple رایگان است. 97 ٪ از کل برنامه های Android در Google Play به صورت رایگان در دسترس بودند.

Mobile App Downloads 2019

منبع تصویر: حسگر

تهیه یک برنامه موبایل رایگان قطعاً استراتژی مناسب تجارت است.

قبل از اینکه نحوه کسب درآمد با برنامه ها را روشن کنیم ، می خواهیم توجه شما را به موضوع دیگری جلب کنیم: ارائه برنامه صحیح. به یاد داشته باشید که کاربران باید بتوانند برنامه شما را به سرعت پیدا کنند و درک کنند که برای چه چیزی طراحی شده است.

علاقه کاربر را از طریق بسته بندی دقیق برنامه تحریک کنید

از سه ماهه اول سال 2021 ، 2. 22 میلیون برنامه در فروشگاه App Apple وجود داشت. رقابت واقعاً قوی است!

چند کاربر برنامه تلفن همراه رایگان شما را پیدا می کنند؟چه تعداد از آنها آن را بارگیری می کنند؟مهم نیست که برنامه شما چقدر خوب باشد و از چه روشهای کسب درآمد استفاده می کنید ، هنوز هم ممکن است بدون بسته بندی برنامه واضح ، مشتری را جذب کنید.

کاربران بالقوه برنامه شما باید بتوانند آن را از طریق جستجو در فروشگاه Google Play و فروشگاه App App به سرعت پیدا کنند. برای اینکه برنامه تلفن همراه خود قابل مشاهده و آسان باشد ، باید یک نام توجه ، توضیحات آموزنده و تصاویر را در اختیار شما قرار دهید.

آیا می خواهید رتبه های اول را در فروشگاه های برنامه تلفن همراه دریافت کنید؟این استراتژی های موثر بازاریابی قبل از راه اندازی را بررسی کنید.

در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما در ایجاد توضیحات برنامه طبقه بالا کمک می کند.

نام برنامه واضح و جذاب را انتخاب کنید

برنامه تلفن همراه شما باید دارای یک نام Snappy باشد که منعکس کننده کارکردهای اصلی آن است. اگرچه بسیاری از برنامه ها دارای نام هایی هستند که هیچ چیزی در مورد عملکرد آنها منتقل نمی کنند ، اما اگر نامی داشته باشد که به آنچه انجام می دهد اشاره کند ، برنامه شما احتمالاً کاربران بیشتری را به خود جلب می کند. درج کلمات کلیدی در نام برنامه بسیار مفید است.

به عنوان مثال ، بیایید به Line ، یکی از محبوب ترین برنامه های Android غیر Gaming در فروشگاه Google Play نگاه کنیم. همانطور که مشاهده می کنید ، عنوان کامل شامل توضیحی در مورد آنچه این برنامه انجام می دهد (یعنی تماس ها و پیام های رایگان ارائه می دهد):

LINE App Name Example

یک مثال دیگر: Hulu برای iOS. نام کامل این برنامه "Hulu: تماشای برنامه های تلویزیونی و پخش آخرین فیلم ها" است. با استفاده از این عنوان ، هر کاربر می تواند به راحتی ببیند که هولو برای چیست ، یعنی برای تماشای برنامه های تلویزیونی و فیلم ها:

Hulu App for iOS Name Sample

به طور کلی ، نام برنامه شما نباید خیلی طولانی باشد - حداکثر 100 کاراکتر. با دقت در مورد نام فکر کنید ، زیرا این اولین چیزی است که مردم وقتی فکر می کنند برنامه شما ارزش بارگیری را دارد ، به آن توجه می کنند و به آن توجه می کنند.

توضیحات برنامه آموزنده ای را ارائه دهید

مرحله بعدی ارائه توضیحات معنی دار و آموزنده برنامه شما است.

چندین جمله اول (تا دکمه های "خواندن بیشتر" یا "بیشتر") توضیحات برنامه باید اطلاعات کلی را ارائه دهد و ایده اصلی برنامه را نشان دهد. این قسمت نباید طولانی باشد - حداکثر 225 کاراکتر. تعداد کمی از افراد بیشتر می خوانند ، بنابراین حتماً این بخش از توضیحات برنامه را به کمال تنظیم کنید.

بیایید نگاهی به یک مثال عالی از توضیحات مختصر و در عین حال آموزنده برای Scrummer ، یک برنامه پوکر برنامه ریزی مفید برای تیم های توسعه Scrum که در فروشگاه App Apple موجود است ، بیندازیم:

Great Example of App Description

طراحی چشم نواز و رابط کاربر پسند برای رضایت کاربر و تبدیل در برنامه های تلفن همراه بسیار مهم است. محصول خود را با خدمات طراحی برنامه موبایل Rubygarage در بازار متمایز کنید.

در بدنه اصلی توضیحات ، باید ذکر کنید که برنامه تلفن همراه شما برای حل و فصل و همچنین مهمترین کارکردهای آن کمک می کند. نگاهی به توضیحات Google Drive (در فروشگاه Google Play) بیندازید. همانطور که مشاهده می کنید ، به طور موثری برای کاربران توضیح می دهد که چه کاری می توانند با کمک Google Drive انجام دهند:

Google Drive Android App Description

تصاویر برنامه چشم نواز را بسازید

نام و توضیحات یک برنامه مهم است ، اما کاربران می خواهند بدانند که برنامه شما چگونه به دستگاه های تلفن همراه خود نگاه می کند. به همین دلیل باید چندین تصویر را درج کنید - و مطمئن شوید که بهترین ها را انتخاب می کنید.

توصیه می کنیم متن را به تصاویر خود اضافه کنید ، و برخی از کارکردهای برنامه خود را توصیف کنید. نگاهی به یک تصویر برای برنامه خط در Google Play نگاهی بیندازید:

Good Example of App Screenshot

همانطور که مشاهده می کنید ، این تصویر نشان می دهد که این برنامه می تواند روی تلفن های هوشمند ، تبلت ها و ساعت های هوشمند کار کند.

در اینجا تصاویر برای برنامه Uber برای iOS آورده شده است:

Uber iOS App Screenshots

توجه داشته باشید که Uber از افعال در توضیحات تصویر خود استفاده می کند ، که این روش صحیح است. افعال بخش هایی از گفتار است که برای توصیف اقدامات استفاده می شود.

در صورت مشاهده افعال ، افراد به احتمال زیاد عمل می کنند (یعنی بارگیری برنامه موبایل رایگان شما).

چگونه می توان با برنامه های رایگان درآمد کسب کرد؟

اکنون که می دانید چگونه یک برنامه پنج ستاره را بسته بندی کنید ، می توانیم به توضیح استراتژی هایی که می توانید برای کسب درآمد در برنامه های رایگان بپردازیم ، حرکت کنیم.

استراتژی شماره 1: خریدهای داخل برنامه

خریدهای درون برنامه یک استراتژی بسیار محبوب است که هزاران برنامه در فروشگاه Google Play و فروشگاه App App استفاده می کند. خریدهای داخل برنامه به کاربران امکان می دهد چیزی را در برنامه خریداری کنند.

سه نوع عمده خرید درون برنامه وجود دارد:

Subscription in App Example

 

  • مصرفیمواد مصرفی محصولاتی هستند که کاربر فقط یک بار از آن استفاده می کند: به عنوان مثال ، پول مجازی یا نقاط بهداشتی. چنین خریدهای درون برنامه ای معمولاً در بازی های موبایل استفاده می شود.
  • غیر قابل مصرفغیر مصرف کننده هایی از ویژگی هایی هستند که کاربران برای استفاده دائمی خریداری می کنند: به عنوان مثال ، توابع اضافی یا مسدود کردن تبلیغ (به این ترتیب برنامه های رایگان بدون تبلیغات درآمد کسب می کنند).
  • اشتراکبرنامه تلفن همراه شما ممکن است اشتراک هایی را ارائه دهد که برخی از محتوا یا توابع را برای مدت معینی باز می کند. اشتراک ها می توانند غیر تجدید پذیر یا به طور خودکار تجدید شوند.

 

اگر در برنامه خود خرید خریدهای درون برنامه ای را در نظر بگیرید ، ما یک راهنمای عالی در مورد نحوه ساخت یک برنامه پرداخت موبایل مانند Starbucks داریم.

آیا می خواهید یک برنامه رایگان برای کسب درآمد پرسود تهیه کنید؟برای اجرای ایده پروژه خود یک تیم توسعه تخصصی دریافت کنید.

استراتژی شماره 2: تبلیغات درون برنامه ای

تبلیغات یک نیروی محرک بازار جهانی است. آنها به معنای واقعی کلمه در همه جا هستند ، و برنامه های تلفن همراه یک استثنا نیستند. تبلیغات درون برنامه در واقع ابزاری برای بازاریابی وابسته هستند. با تبلیغات درون برنامه ای ، محصولات شرکت های وابسته (برنامه ها ، بازی ها و غیره) را در داخل برنامه خود تبلیغ می کنید و در صورت تعامل کاربران با آن تبلیغات ، پرداخت می شوید.

انواع مختلفی از کمپین های مورد استفاده در بازاریابی وابسته وجود دارد ، بنابراین به محبوب ترین آنها اشاره کنیم:

  • هزینه برای هر کلیک (CPC). این مدل به این معنی است که شما برای هر کلیک بر روی تبلیغات نمایش داده شده در برنامه تلفن همراه خود پرداخت می کنید. به طور معمول ، یک کلیک تقریباً بی ارزش است ، بنابراین درآمد بر اساس هزینه برای هر میل محاسبه می شود (Mille لاتین برای هزار است).
  • هزینه برای هر نمای (CPV). این کمپین ها معمولاً در تبلیغات ویدیویی اعمال می شوند. هرچه تعداد بیشتری از کاربران برنامه شما تبلیغات ویدیویی را تماشا کنند ، پرداخت بالاتری که دریافت می کنید.
  • هزینه برای هر نصب (CPI). با استفاده از این مدل ، هر زمان که کاربر برنامه خود یک برنامه تبلیغاتی را نصب کند ، پرداخت می کنید.

اگر مایل به کسب درآمد از طریق تبلیغات هستید ، شبکه های زیادی برای کار با آنها وجود دارد ، مانند Admob و Flurry. بیشتر شبکه های تبلیغاتی از برنامه های iOS و Android و همچنین برخی از سیستم عامل های تلفن همراه پشتیبانی می کنند. همچنین ، فراموش نکنید که بررسی کنید که چه نوع کمپین هایی را ارائه می دهند ، زیرا باید درک کنید که دقیقاً برای شما پرداخت می شود.

روش های مختلفی برای نمایش تبلیغات در برنامه تلفن همراه شما وجود دارد:

 

  • آگهی هاتبلیغات بنر معمولاً در قسمت بالا یا پایین صفحه نمایش ظاهر می شود و دارای متن و گرافیکی است. آگهی ها نسبتاً غیرقابل توصیف در نظر گرفته می شوند ، زیرا کاربران قادر به استفاده از برنامه تلفن همراه شما هستند حتی اگر یک بنر فعال باشد. با این حال ، آگهی ها دارای نرخ کلیک کم (CTR) هستند و به شدت به تشخیص برند بستگی دارند (اگر یک بنر برخی از مارک های مشهور را تبلیغ کند ، کاربران به مراتب بیشتر کلیک می کنند).
  • بومیبیشتر مردم تبلیغات را دوست ندارند و سعی می کنند آنها را کاملاً مسدود کنند. پس چگونه می توانید به کاربران برنامه تلفن همراه خود دسترسی پیدا کنید؟از تبلیغات بومی استفاده کنید که واقعاً شبیه تبلیغات نیستند. تبلیغات بومی یکپارچه در برنامه های تلفن همراه ادغام می شوند و آنها را ظریف اما کاملاً کارآمد می کند.
  • فیلم های . براساس گزارش SMAATO ، میانگین CTR تبلیغات ویدیویی 7. 5 برابر بیشتر از تبلیغات نمایشگر است ، بنابراین آنها کاملاً مؤثر هستند. به طور معمول ، هنگام تعامل کاربران با برنامه ها ، تبلیغات ویدیویی به طور خودکار ظاهر می شوند.
  • بینابینیاین تبلیغات یک صفحه کامل را به خود اختصاص می دهد و به طور معمول هنگام راه اندازی کاربران یا بسته شدن یک برنامه ، ظاهر می شود. با این حال ، تبلیغات بینابینی ممکن است مانند پاپ آپ ها هر از گاهی ظاهر شود.
  • رسانه های غنیتبلیغات رسانه ای غنی از روشهای مختلفی برای دستیابی به کاربران ، از جمله صوتی ، تصویری ، متن و موارد دیگر استفاده می کند. این نوع تبلیغات متوسط CTR 2. 0 ٪ را نشان می دهد که اثربخشی آن را اثبات می کند. این یکی از پر سود ترین انواع تبلیغات است.

 

تبلیغات درون برنامه ای به شما امکان می دهد تا از برنامه های رایگان درآمد کسب کنید ، اما این استراتژی کسب درآمد فقط برای برنامه های دارای مخاطبان بزرگ خوب کار می کند. اگر برنامه شما یک استارتاپ است ، انتظار نداشته باشید که این راه بزرگ را به این ترتیب به ارمغان بیاورد.

استراتژی شماره 3: فریمیوم

برای بهره مندی از استراتژی کسب درآمد Freemium ، به یک نسخه دوم پرداخت شده از برنامه خود نیاز دارید. اگر کاربران نسخه رایگان را دوست دارند ، احتمالاً آنها را انتخاب می کنند که دارای عملکردهای اضافی باشد.

با مدل فریمیوم، معمولاً به کاربران پیشنهاد می‌شود تا یک برنامه را به نسخه پولی ارتقا دهند و در صورت موافقت، به فروشگاه برنامه هدایت می‌شوند.

به عنوان مثال، به MX Player، یک پخش کننده ویدیوی محبوب موجود در Google Play، نگاهی بیندازید. این برنامه تلفن همراه دارای نسخه رایگان است، اما حاوی تبلیغات است:

MX Player Free Version Image

به کاربران نسخه پولی این برنامه به نام MX Player Pro ارائه می شود. از نظر عملکرد یکسان است، اما بدون تبلیغات ارائه می شود:

MX Player Pro Version Image

این گزینه کسب درآمد بسیار کارآمد است، اما نباید عملکردهای زیادی را در برنامه رایگان خود ارائه دهید. در غیر این صورت، تعداد کمی از کاربران برای یکی پولی هزینه می کنند.

استراتژی شماره 4: حمایت مالی

پیدا کردن اسپانسر یک مدل درآمدزایی واقعاً سودآور است. معمولاً به این صورت عمل می‌کند: شما یک برنامه تلفن همراه ایجاد می‌کنید که کاربران بسیار زیادی را جذب می‌کند، پس از آن با یک شرکت حامی تماس می‌گیرید و پیشنهاد می‌دهید طراحی برنامه خود را برای مطابقت با برند حامی به‌روزرسانی کنید.

دو نوع معامله اسپانسر وجود دارد: می توانید درآمد را با اسپانسر خود تقسیم کنید یا ماهیانه هزینه اسپانسر دریافت کنید.

مشکل اصلی اسپانسر پیدا کردن اسپانسر است. نیازی به گفتن نیست که اپلیکیشن موبایل شما باید آنقدر خوب باشد که برای سرمایه گذاران بالقوه جالب باشد.

استراتژی شماره 5: بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی همیشه یک استراتژی قدرتمند برای کسب درآمد از اپلیکیشن های موبایل بوده و هست. می‌توانید از این روش استفاده کنید و از کاربران برنامه تلفن همراه خود بخواهید ایمیل‌های خود را ارائه کنند و بعداً پیام‌هایی با پیشنهادات تبلیغاتی و سایر محتوای جذاب برای آنها ارسال کنند.

افزودن گزینه ورود به فیس بوک به برنامه رایگان خود یک راه عالی برای جمع آوری نامحسوس ایمیل های کاربران است. با این حال، به کاربران این فرصت را بدهید که اعلان‌های ایمیل را لغو کنند، زیرا این کار باعث اعتبار بیشتر برنامه شما می‌شود و مردم متوجه می‌شوند که بارهای هرزنامه را دریافت نخواهند کرد.

استراتژی شماره 6: کارمزد تراکنش

بسیاری از برنامه ها به عنوان بازار یا تجمیع کننده عمل می کنند و محصولات یا خدمات خود را نمی فروشند. بنابراین چگونه می توان از برنامه ای که رایگان است و محصولات دیگران را می فروشد درآمد کسب کرد؟باید کارمزد تراکنش را تنظیم کنید. هر بار که کاربر برنامه شما را خریداری می کند، هزینه ای دریافت می کنید.

اوبر با فروش وسایل نقلیه سود هنگفتی به‌دست می‌آورد، Airbnb با ترتیب دادن قراردادهای اجاره‌ای، eBay نیز از تراکنش‌های فروشندگانش درآمد کسب می‌کند. می تواند یک مدل هزینه ثابت یا پیش رونده وجود داشته باشد. اولی دلالت بر یک کارمزد ثابت بدون در نظر گرفتن مبلغ معامله دارد، در حالی که مورد دوم به این معنی است که برای معاملات بزرگتر کارمزد بیشتری دریافت می کنید.

استراتژی شماره 7: تامین مالی جمعی

جمع آوری جمعیت به استارتاپ ها کمک می کند تا وجوهی را برای سرمایه گذاری در توسعه محصول خود جمع کنند. شما می توانید حتی قبل از ورود به بازار ، درآمد کسب و کار را شروع کنید. طبق یک مطالعه جدید از گزارش های مطلق ، اندازه بازار جمع آوری جمعیت از 133. 4 میلیارد دلار در سال 2021 به 288 میلیارد دلار در سال 2028 در حال رشد است.

با به اشتراک گذاشتن ایده برنامه خود یا MVP در چندین سیستم عامل جمع آوری جمعیت مانند Kickstarter ، Patreon ، Indiegogo به صورت رایگان ، هر راه اندازی می تواند از کسانی که پروژه شما را دوست دارند ، پول جمع کند. علاوه بر این ، این یک راه عالی برای جذب سرمایه گذاران بزرگ است.

نکاتی برای انتخاب بهترین روش های کسب درآمد

همانطور که مشاهده می کنید ، روش های زیادی وجود دارد که می توانید از برنامه های رایگان درآمد کسب کنید. شما می توانید یکی را انتخاب کنید یا چندین استراتژی را به طور همزمان انتخاب کنید. با این حال ، چندین نکته مفید وجود دارد که به شما کمک می کند تا از برنامه رایگان خود به روش مؤثرترین روش ممکن درآمد کسب کنید.

اهداف تجاری برنامه رایگان خود را در نظر بگیرید

هر برنامه کاربردی دارای یک هدف تجاری است ، به این معنی که به کاربران خود کمک می کند تا مشکلات خود را حل کنند. بنابراین ، شما باید یک استراتژی کسب درآمد را بر اساس هدف تجاری برنامه خود انتخاب کنید.

به عنوان مثال ، بیایید بگوییم که می خواهید یک پخش کننده صوتی جالب با تنظیمات صوتی زیادی ایجاد کنید. آیا خریدهای درون برنامه می تواند یک روش تولید سود مؤثر باشد؟احتمالا نه. درعوض ، می توانید تبلیغات را انتخاب کنید یا یک نسخه بدون تبلیغ را با اشتراک ارائه دهید.

یا تصور کنید که یک برنامه آموزشی راه اندازی می کنید. این می تواند خریدهای درون برنامه ای مانند دسترسی به کارکردهای اضافی یا نکات پرداخت شده را ارائه دهد. نیازی به گفتن نیست ، چنین برنامه هایی نیز می توانند حاوی تبلیغات باشند.

مخاطب هدف خود را تعریف کنید

شما باید به وضوح متوجه شوید که برای چه کسی یک برنامه تلفن همراه ایجاد می کنید. یک پرتره کاربر را بکشید و تصمیم بگیرید که کاربران به چه عملکردی نیاز دارند ، چه مدت احتمالاً می توانند با استفاده از برنامه شما و غیره هزینه کنند. یک تصویر واضح از کاربران هدف شما به شما امکان می دهد یک برنامه متناسب با نیازهای آنها ایجاد کنید.

اگرچه برنامه رایگان شما ممکن است دارای شماره های بارگیری زیادی باشد ، حقیقت این است که تنها بخش کوچکی از کاربران شما (ممکن است آنها را به عنوان هسته هزینه پول بنامید) در واقع با کلیک بر روی تبلیغات یا خریدهای درون برنامه ای ، سود شما را به ارمغان می آورند. اکثر کاربران یک درصد در برنامه شما صرف نمی کنند. ممکن است شما آن را دوست نداشته باشید ، اما اینگونه است که در واقعیت است. بنابراین ، هدف خود را برای جذب هرچه بیشتر کاربران تعیین کرده و تمام تلاش خود را برای موفقیت انجام دهید.

در مورد رقبای خود تحقیق کنید

اگر به فکر راه اندازی یک برنامه تلفن همراه هستید ، باید تجزیه و تحلیل رقیب را انجام دهید. چگونه برنامه های رایگان در طاقچه شما درآمد کسب می کنند؟ فروشگاه های برنامه را که می خواهید برنامه رایگان خود را ارائه دهید و برنامه های مشابه را جستجو کنید ، کاوش کنید. در مرحله بعد ، دریابید که رقبای شما چه چیزی ارائه می دهند ، چه نوع طرح هایی دارند و مهمتر از همه ، روش های کسب درآمد از آنها استفاده می کنند.

این اطلاعات به شما کمک می کند تا از تجربیات رقبای خود بیاموزید و ببینید چه اشتباهی مرتکب شده اند تا بتوانید برنامه رایگان خود را بهتر و مفیدتر برای مشتریان قرار دهید. در پایان ، یک برنامه بهتر به معنای سود بالاتری برای شما به عنوان خالق آن است.

از روشهای کسب درآمد بیش از حد استفاده نکنید

شما نباید برنامه رایگان خود را برای کاربران ناخوشایند کنید. اگر پر از تبلیغات یا خریدهای درون برنامه ای باشد ، مخاطبان شما ممکن است استفاده از برنامه شما را متوقف کرده و یک مورد مشابه را نصب کنند. سازندگان برنامه همیشه باید به خاطر داشته باشند که برنامه های آنها فقط تا زمانی که مردم از آنها استفاده می کنند ، سود را به همراه می آورند.

کاربران شما هنگام استفاده از برنامه خود باید احساس راحتی کنند ، بنابراین محتاط باشید و تمام تبلیغات و پیشنهادات را در برنامه خود تا حد امکان ظریف انجام دهید.

اکنون که می دانید برنامه های رایگان چگونه درآمد کسب می کنند ، می توانید ایده خود را به دست آورید و آن را به یک برنامه زندگی واقعی تبدیل کنید.

فارکس پرشین...
ما را در سایت فارکس پرشین دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دلیله نمازی بازدید : 54 تاريخ : پنجشنبه 18 خرداد 1402 ساعت: 1:46